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NECC19-AA001 Competency-based Pathway in Early Ed and Healthcare 

Questions & Responses 

 

 

1. Question - The RFP calls for a convening on Innovations in Education and Training for Healthcare 
Careers.  The convening will require some direct expenses such as food and beverage for 
participants.  Would these be paid directly by the College rather than by us as consultants?  Should 
they be included in the budget narrative?  Also, we have been assuming that the convening could be 
held at a College or Commonwealth facility at no cost.  Should such plans also be included in the 
narrative 
 

o Answer - Bid responses should outline all associated costs including but not limited to room 
rental and any direct expenses that will not be covered.  Please reference section 4.4 and 
Attachment G. 


